Ce să faci în finalul Stardew Valley

Stardew Valley a dat mai mult de un milion de jucători șansa de a schimba arme și explozivi pentru recolte și animale, iar o privire asupra recenziilor sale Steam arată jucătorilor cu zeci (și adesea sute) de ore investite. Dar viața fermei nu este totul idilică și, după acele zeci sau sute de ore, majoritatea jucătorilor au lovit același obstacol: lipsa jocului final.

La fel ca omologii săi RPG cu sabie și vrăjitorie, o mare parte din bucuria Stardew Valley se află în călătorie, nu în destinație. Și la fel cum supra-nivelarea personajelor tale pentru a tunde prin inamici poate scoate distracția din lupta RPG, ajunge la un punct - unul relativ ușor de atins, în acel moment - în Stardew Valley, unde banii nu mai sunt un obiectiv și mulți jucători Am descoperit că atingerea acestui punct face jocul să nu mai fie plăcut.Chiar și pachetele Community Center, unul dintre singurele „obiective” clare ale jocului, pot fi finalizate în primul an de joc, cu o mică planificare. Odată ce această sarcină este făcută și banii curg regulat, s-ar putea să începeți să simțiți că nu mai aveți nimic de făcut în Stardew Valley. Dezvoltatorul Eric 'ConcernedApe' Barone spune că are idei pentru conținutul viitor care îi va menține pe jucători interesați până în anii trei, patru, cinci și nu numai, dar Barone este o operațiune individuală, ceea ce înseamnă că conținutul este probabil departe.

În timp ce așteptăm Actualizările planificate ale Stardew Valley , inclusiv mai mult conținut pentru finalul jocului și cooperare online, am venit cu câteva idei pentru „obiective arbitrare” pe care să le stabiliți pentru a menține jocul interesant pentru anotimpurile viitoare.

Dacă doriți să citiți mai multe despre optimizarea vieții dvs. la fermă, consultați mai larg Ghidul Stardew Valley , lista noastră de cele mai bune moduri Stardew Valley , și sfaturile noastre pentru Stardew Valley multiplayer .AnteriorPagina 1 din 10Următorul AnteriorPagina 1 din 10Următorul Înfrumusețează-ți ferma

Înfrumusețează-ți ferma

Mulți fermieri din Stardew Valley nu fac prea multe planificări atunci când încep să-și revendice ferma din sălbăticie. Ei bine, oricum nu am făcut-o. Dar este în regulă, deoarece înfrumusețarea fermei în ceva cu puțină organizare poate fi extrem de plină de satisfacții (ca să nu mai vorbim de consumatoare de timp - perfectă pentru finalul jocului!) Consultați galeria noastră de ferme pentru a vă inspira. Și nu uitați că modurile pot fi folosite pentru a revizui în continuare atracția vizuală a fermei dvs.AnteriorPagina 2 din 10Următorul AnteriorPagina 2 din 10Următorul Reconstruiți-vă ferma cu un singur scop

Reconstruiți-vă ferma cu un singur scop

Dacă simpla organizare a lucrurilor nu este suficientă, un alt lucru pe care îl puteți face este să vă reconstruiți ferma cu un singur scop. Ai putea să te prefaci că ești fermier și să te concentrezi doar pe creșterea animalelor. Sau arde totul și transformă ferma într-o cramă. Avem un ghid la îndemână pentru acesta .

AnteriorPagina 3 din 10Următorul AnteriorPagina 3 din 10Următorul Don

Nu uita de casa ta!

Cu un astfel de accent pe transformarea fermei dvs. într-o operațiune bine organizată, reglată fin, este ușor să uitați că ferma dvs. poate fi, de asemenea, personalizată. Accesați magazinul lui Robin pentru a cumpăra noi tapete, modele de podea și mobilier.De asemenea, puteți pune articole care nu sunt de mobilier, cum ar fi produse, pietre prețioase și aproape orice altceva, pe mese și alte suprafețe plane, extinzând în continuare opțiunile de decorare.

AnteriorPagina 4 din 10Următorul AnteriorPagina 4 din 10Următorul Intră cât mai adânc în Peștera Craniului fără niciun obiect

Intră cât mai adânc în Peștera Craniului fără niciun obiect

Peștera Skull găsită în deșertul Calico găzduiește cei mai înfricoșători dușmani din Valea Stardew, dar adâncurile sale promit bogăția minereului de iridiu și a pietrelor prețioase super-rare.Poate fi folosit și ca un fel de provocare în arena de luptă. În loc să vă aprovizionați cu alimente pentru a vă restabili sănătatea și energia, vedeți cât de adânc puteți obține fără a aduce obiecte de restaurare. Puteți utiliza un mod pentru a încetini sau a opri trecerea timpului, apoi setați provocări cu elemente limitate pentru dvs., văzând cât de profund puteți ajunge cu resurse minime.AnteriorPagina 5 din 10Următorul AnteriorPagina 5 din 10Următorul Începeți un joc nou și limitați-vă timpul

Începeți un joc nou și limitați-vă timpul

Pretindeți-vă că aveți doar un interval de timp limitat pentru a vă reconstrui ferma. Stabiliți provocări pentru dvs. și vedeți dacă puteți finaliza centrul comunității, puteți atinge un anumit prag de aur sau puteți construi cu succes un aspect al fermei pre-planificate înainte de expirarea timpului.

AnteriorPagina 6 din 10Următorul AnteriorPagina 6 din 10Următorul Cultivați o varietate de culturi

Cultivați o varietate de culturi

În loc de minim / maxim prin cultivarea celor mai profitabile culturi în fiecare sezon, pretindeți-vă că lucrați la un pachet de centru comunitar care necesită 50, 100 sau mai mult din fiecare cultură pentru a finaliza - calitatea aurului doar dacă sunteți pregătit pentru aceasta.

Puncte bonus dacă vă limitați utilizarea sprinklerelor și faceți toată udarea cu mâna.

AnteriorPagina 7 din 10Următorul AnteriorPagina 7 din 10Următorul Prindeți toți peștii, gătiți toate mesele, colectați toate mineralele

Prindeți toți peștii, gătiți toate mesele, colectați toate mineralele

Sigur, paginile de colecție pentru fiecare articol există deja în joc. Dar să fim sinceri, chiar i-ai prins pe toți? Nu credeam. Acum treci la asta.

AnteriorPagina 8 din 10Următorul AnteriorPagina 8 din 10Următorul Maximizați-vă relațiile cu toată lumea din oraș

Maximizați-vă relațiile cu toată lumea din oraș

Locuitorii din Valea Stardew pot dura destul de mult timp pentru a se învălui în harurile voastre bune. Pentru o provocare suplimentară, limitați-vă la oferirea unui singur cadou pe săptămână.

AnteriorPagina 9 din 10Următorul AnteriorPagina 9 din 10Următorul Viața la fermă este ceea ce faceți din ea

Viața la fermă este ceea ce faceți din ea

Dacă orice altceva eșuează, alege un număr arbitrar cu adevărat, într-adevăr, ridicol de mare și încearcă să câștigi atât de mult aur. Imaginați-vă că încercați să achitați un fel de datorie exorbitantă, Tom Nookian de viață și singura modalitate gratuită este să predați sute de milioane de clopote - adică aur. La ce joc jucăm din nou?

Cu toată seriozitatea, Stardew Valley este ceea ce faceți din ea. Stabiliți-vă orice provocări doriți. Așa cum s-a văzut de jucătorii Pokemon care se angajează în „ Provocarea Nuzlocke „Respectarea regulilor autoimpuse poate fi extrem de satisfăcătoare, așa că stabiliți orice provocări doriți și păstrați visul fermei în viață.

AnteriorPagina 10 din 10Următorul AnteriorPagina 10 din 10Următorul