Extratereștri nebuni și 20 de jucători locali se combină în noul joc al Yogscast

Bea Mai mult Glurp

Colectivul video și eticheta de publicare Yogscast a anunțat cel mai recent joc al său, Drink More Glurp, care vine pe PC pe 6 august.

Drink More Glurp este un joc de petrecere colorat și nebun, bazat pe fizică. Controlați un grup de extratereștri care au copiat jocurile de vară de tipul olimpiadelor de pe Pământ, dar au greșit câteva lucruri. Un sinopsis oficial spune: După ce te uiți la Earth TV, extratereștrii de la Drink More Glurp consideră că competiția excelentă este vorba despre sponsorizări plătite. Sponsorii au preluat controlul evenimentelor și le-au răsucit pentru a se potrivi cu agenda mărcii lor, creând haos pentru sportivii extratereștri și ținând jucătorii în permanență pe picioare. Ce se întâmplă atunci când Gravitol Weightloss scade gravitatea lumii sau când Electromagnetic Rave dă concurențilormâini cu laser?Jocul prezintă moduri locale multiplayer pentru până la 20 de jucători, precum și mii de eventuale combinații de evenimente și sponsori. Cu toate acestea, porțiunea pentru un singur jucător conține un mod de provocare cu clasamente online și redări.

Aruncați o privire la o remorcă de mai jos.

Miniatură YouTube

Drink More Glurp vine pe PC și Nintendo Switch pe 6 august. Costă 10 USD / 8 GBP pe fiecare platformă, deși puteți comanda în avans pentru o reducere de 10%.