Microfoanele mici au devenit o mare afacere în 2020

Hyperx

(Credit imagine: Hyperx)

În timp ce reflectez la 2020, m-am gândit la ceea ce a fost punctul culminant al hardware-ului meu al anului. Am încercat să mă gândesc la conversațiile pe care le-am purtat pe tot parcursul anului, care au rămas cu mine. Ați crede că ar fi ceva de genul cât de bune sau greu de găsit sunt acele RTX 3080, dar după cum se dovedește, lucrul obișnuit pe care l-am găsit spunându-mi oamenilor: „Eu, aceste microfoane de 50 de dolari sună uimitor!”Mașină de curent

(Credit de imagine: Rode, Samson, Blue)

Cel mai bun microfon pentru jocuri : asigurați-vă că sunteți auzit
Cele mai bune camere web : să fie văzut în timp ce începeți fluxul
Cele mai bune cărți de captură : reduceți sarcina cu un card dedicatAșa este, într-un an de progrese hardware semnificative de la căști de joc magnetice planare la GPU-uri capabile de rate de cadre extrem de mari la prețuri accesibile. Au fost microfoane ieftine care mi-au surprins mai mult decât orice altceva în acest an.Poate a fost pentru că ne-am găsit cu toții lucrând de acasă sau poate ați realizat că un microfon sunet ciudat pe căștile dvs. de joc nu o va mai tăia pe podcastul dvs., clasând toate cele mai bune jocuri Star Wars. Publicul tău merită mai bine.

Având microfonul potrivit la îndemână, vă puteți lăsa profesionist la un apel de lucru sau când începeți dinastia podcasturilor.Prețurile mai mici la un echipament de streaming bun înseamnă o barieră de intrare redusă dramatic și o accesibilitate sporită pentru crearea de conținut. Dacă ar fi fost acum un an, n-aș fi recomandat un microfon de 50 USD în 2019, mai ales pentru că sună groaznic.

Cu toate acestea, datorită Razer și HyperX, „microfoanele bugetare” nu mai sunt o expresie care te va face să dai ochii peste cap. Împerecheați-o cu o cameră web decentă și veți avea începuturile unui canal de chat IRL dopat pe Twitch.Imaginea 1 din 3

Razer(Credit imagine: Viitor)

Imaginea 2 din 3

Razer

(Credit imagine: Viitor)

Imaginea 3 din 3

RAZER

(Credit imagine: RAZER)

M-am trezit recomandându-mi drăguțul, în formă de pastilă Razer Seiren Mini sau HyperX SoloCast pentru prieteni și familie care caută un upgrade ușor. Majoritatea oamenilor doresc doar o soluție plug-and-play simplă de utilizat, astfel încât să se poată scufunda direct în crearea de podcast-uri sau fluxuri de jocuri. Aceste microfoane scapă de cele mai avansate funcții (și nu atât de avansate), cum ar fi controlul câștigului și volumului, sau chiar un buton mut în unele cazuri, pentru a reduce costurile, deci există șanse mari să îl depășiți dacă vă gândiți de a lua lucrurile mai în serios.

Nu mă înțelege greșit; Îmi place un microfon scump, cum ar fi Shure M7 Podcast Microfon hibrid XLR / USB, pe care îl consider deseori a fi microfonul dinamic cu sunete perfecte.

Cu toate acestea, sugerarea unei sume de peste 300 USD cuiva care tocmai începe ca streamer Twitch sau Youtuber este o vânzare dificilă, indiferent cât de bun este microfonul. Descoperirea sunetului este unul dintre acele elemente complicate de streaming și difuzare pentru care nimeni nu are răbdare.

Atunci, pentru mine, este o nebunie de ce acești băieți sunt punctul culminant al hardware-ului meu al anului.