Acest mod Resident Evil 2 adaugă steaua oribilă a Untitled Goose Game

Remake-ul Resident Evil 2 este unul dintre cele mai bune și mai înfricoșătoare jocuri ale anului, așa că pare firesc ca un fan talentat să caute să-l combine cu un altul dintre cele mai bune jocuri ale anului - care este despre sperierea oamenilor și a fi în general oribil. Da, vedeta fără titlu a Untitled Goose Game va invada Raccoon City în acest mod Resident Evil 2 în curând.

Nu a ieșit încă, dar modul este opera modului dedicat Resident Evil 2 - și moderator al forumurilor de moding Resident Evil - ZombieAli, a cărui cea mai faimoasă lucrare este, fără îndoială, modul care înlocuiește terifiantul domn X cu Thomas The Tank Engine .Acest mod viitoare de la ZombieAli face aproape același lucru - înlocuiți gigantul Tiran într-un trench cu un caracter și mai înspăimântător, deși unul care arată doar puțin în loc. Poate. În acest caz, a venit rândul oribilei gâște din Untitled Goose Game - cine te va vâna și te va ucide acum sunt mai mari decât tine.

În timp ce modificarea nu este încă lansată, ZombieAli a postat o scurtă privire asupra lucrării sale viitoare pe Twitter - unde a explodat, desigur. Scurtul arată intrarea iconică a domnului X - unde jucătorul învârte un viraj și ridică cu ușurință elicopterul prăbușit din cale - cu excepția gâzei oribile, care ridică elicopterul cu aripa sa. Vedeți-o mai jos.

ZombieAli spune că versiunea finală a modului va avea efecte sonore complete - sau „HONKS suplimentare” după cum spune el - și da, gâsca poartă în continuare fedora domnului X. „Pentru că este atât de Fancy așa”, spune ZombieAli. Din păcate, nu există o dată de lansare nici măcar pentru prima versiune a modului, cu mai puține claxoane.

În afară de trenurile ucigașe și de gâște oribile, ZombieAli are deja câteva moduri pentru Resident Evil 2 - care pot fi găsite la Nexusmods . El creează în principal ținute noi pentru personaje, cum ar fi Haine asemănătoare lui Harley Quinn pentru Claire Redfield . Cu toate acestea, domnul X Thomas este unul dintre cele mai faimoase moduri pentru Resident Evil 2, împreună cu domnul X Gon ’Give It To Ya mod de înlocuire a muzicii - pe care încă îl avem instalat.