Acest mod Sekiro inspirat de sânge aduce lupta lui Yharnam în Japonia medievală

Sekiro: Umbrele mor de două ori

În timp ce Sekiro: Shadows Die Twice menține o mare parte din ADN-ul FromSoft care a făcut ca serialele Bloodborne și Dark Souls să fie grozave, a adus și câteva răsuciri pe formulă. Datorită forței abilității de blocare, accentul principal a fost mutat de la reducerea sănătății adversarilor la reducerea treptată a echilibrului lor înainte de a obține o lovitură de moarte Shinobi.

Cu toate acestea, un nou mod revine acea formulă către unele dintre celelalte titluri ale lui FromSoft, punând accent pe capacitatea Dash îmbunătățită de a emula experiența de luptă din aclamatul Bloodborne al PS4.În Sekiro, linia ta oferă doar 0,2 secunde de invulnerabilitate, ceea ce înseamnă că, dacă nu ai reflexe supraomenești, este mai bine să te bazezi pe Blocul tău. Cu toate acestea, în modul Bloodborne Combat, acea abilitate nu face nimic, așa că, dacă nu vrei să primești o lovitură, va trebui să eviți tot ce îți aruncă adversarii. Pentru a vă ajuta, modder thefifthmatt a redus fereastra de invulnerabilitate până la 0,53 secunde extrem de generoase, ceea ce ar trebui să vă permită să lucrați în jurul urmăririi îmbunătățite a luptei Sekiro.

Linia dvs. îmbunătățită va lua locul atât saltului, cât și al contorului Mikiri, dar, deși va face unele întâlniri mai simple, thefththatt spune că alți șefi vor fi semnificativ mai grei. Modul a eliminat, de asemenea, alertele de atac periculoase, așa că va trebui să vă asigurați că ieșiți din calea celor mai letale atacuri.

Miniatură YouTube

Pentru a surprinde în continuare senzația de Bloodborne, modul include și raliuri. Ori de câte ori suferi daune, câștigi o aură roșie timp de cinci secunde, permițându-te să te vindeci atunci când faci daune de vitalitate unui inamic.Sunetul tobei: Am vorbit cu un jucător care l-a învins pe Sekiro pe niște bongouri Donkey KongPuteți verifica modul în acțiune în videoclipul de mai sus. Dacă doriți o nouă provocare (vom aștepta o vreme pentru Data lansării Elden Ring , la urma urmei) puteți descărca modul prin NexusMods - instrucțiunile de instalare pot fi găsite prin intermediul acestui link.