TaleSpire vrea să fie sistemul de jocuri de rol digital de pe masă al viselor tale

(Credit imagine: BouncyRoll)

Ca om de o anumită vârstă, am un pic de ochi de ceață de fiecare dată când cineva aduce HeroQuest, un joc de societate produs de Milton Bradley în 1989, care vă permite să explorați temnițele și să luptați cu hoarde de monștri miniaturali. Oricât de mult mi-a plăcut acel joc în tinerețe, nu există nicio înțelegere că a fost, într-un cuvânt, rău. Dar a avut câteva idei de durată, iar acestea sunt combustibilul pentru un Kickstarter continuu pentru un sistem de jocuri de rol pe masă pe care îl puteți partaja cu prietenii pe PC.TaleSpire este menit să fie o cutie de instrumente de formă liberă pentru aventurile de rol pe care le construiești singur. Ai pictat miniaturi, teren în care să le miști și monștri înfricoșători pentru ca aceștia să lupte. Ca maestru de temniță, veți putea proiecta orașe, temnițe și orice alte setări pe care vi le puteți imagina cu un set încorporat de plăci și componente. Când eroii tăi se confruntă cu lucruri rele, le poți spune să arunce pentru inițiativă și pot arunca zaruri plăcut de realiste pentru a vedea unde se termină în ordinea rândului.

Sistemul este rulează în prezent un Kickstarte r, și trebuie să spun, arată absolut fabulos. Există un efect frumos al camerei înclinate pe toate scenele și mini-urile, care le face să pară ca niște figurine de masă aduse la viață.

Iată videoclipul pitch:„Scopul nostru este să scăpăm de tot ceea ce se află între tine și poveștile tale”, spun creatorii, un studio numit BouncyRock, în exemplarul lor Kickstarter. „TaleSpire nu este legat de un anumit joc sau set de reguli; dacă este vorba de jocuri de rol pe o grilă pătrată, avem spatele tău. 'Merită cel puțin să aruncăm o privire, mai ales dacă ați alergat sau intenționați să rulați un joc tradițional de jocuri de rol în stilou și hârtie la un moment dat în viitor. Kickstarter rulează până pe 7 august și încearcă să strângă aproximativ 127.000 de dolari pentru a se ocupa de costurile de producție și de salarii. Ei au ceea ce recunosc că este o foaie de parcurs „agresivă” și intenționează să aibă o versiune beta redată disponibilă la șase luni după finalizarea Kickstarter.