Superman aproape a obținut un joc alături de Batman: Arkham Asylum de către devs Rogue Squadron

Superman Factor 5

În timp ce în lume lipsește încă un joc decent Superman, jocul final al dezvoltatorului Rogue Squadron Factor 5 ar fi trebuit să fie exact așa. Acum, designerul principal al jocului a postat o mulțime de noi detalii, inclusiv lucrări de artă nedezvăluite anterior, videoclipuri despre jocuri și chiar faptul că a trebuit să apară în jurul anului 2009 - același an cu Batman: Arkham Asylum.

La începutul acestei luni dezvoltatorul ‘Salvatrix’ - care a lucrat și la Rift și Rogue Squadron III: Rebel Strike - a postat un thread pe Twitter și a vorbit pe Reddit oferind multe fapte, imagini și chiar videoclipuri nedezvăluite anterior din jocul Superman anulat, denumit în cod „Blue Steel”. The despre proiect se știa înainte , dar nu în atât de multe detalii.Potrivit Salvatrix, proiectul ar fi nu a fost un joc open-world , cu hărți deschise largi la aproximativ 20-25 blocuri peste Metropolis, Smallville, Cetatea Solitudinii și chiar planeta infernală Apokolips. Superman ar fi putut să zboare și să lupte cu dușmani mai mult în gama sa de putere, decât cu kryptonita obișnuită și cu roboții de luptă.

Superman ar fi capabil să ridice și să folosească obiecte din întreaga lume pentru a lupta împotriva dușmanilor și chiar să le lovească prin clădiri. Villains ar include Darkseid, Livewire și Doomsday, așa cum s-a dezvăluit într-un concept de artă excelent.

În timp ce majoritatea capturilor de ecran sunt blocate, Salvatrix a postat și un prototip de joc cu active actualizate, pe care îl puteți vedea mai jos. Prezintă interesantul sistem de luptă, inclusiv graba spectaculoasă a clădirii - și poate cel mai interesant dintre toate, ticălosul kriptonian general Zod ar fi putut fi jucat în timpul poveștii și nu doar în timpul modului versus joc .

Miniatură YouTube

În timp ce proiectul a fost anulat în 2008 din cauza crizei financiare de la acea vreme care a ucis atât Factor 5, cât și editorul Brash Entertainment, a fost menit să iasă în jurul anului 2009 alături de Batman: Arkham Asylum și continuarea, de asemenea, anulată a lui Superman Returns. Totuși, este o privire fascinantă către un joc promițător.Sperăm că dezvoltatorul Gotham Knights WB Montreal este lucrând la un joc Superman în timp ce vorbim , dar Omul Oțelului va fi văzut în continuare în Fortnite luna viitoare . Oh, și, în mod ironic, există un film Rogue Squadron care vine de la regizorul colegului lui Superman, Justice Leaguer Wonder Woman.