Rialto este cea mai bună hartă Overwatch de ceva vreme

Overwatch Rialto

Dacă aveți ceva de care puteți fi sigur cu Blizzard, hărțile lor vor fi superbe. Dezvoltatorii Overwatch au un ochi pentru detalii, fie că sunt fotografiile încadrate în spatele tejghelei din restaurantul Route 66 sau mașinile arcade pe 16 biți din Hanamura. Cu toate acestea, dacă o nouă hartă de la Blizzard va fi bine concepută din perspectiva gameplay-ului este cu totul altceva.

Era și timpul Overwatch a obținut o campanie pentru un singur jucător .Cele mai recente hărți adăugate în lista Overwatch, Junkertown și Blizzard World, ambele lasă de dorit. Primul punct Junkertown este aproape cât se poate de aproape de un câmp deschis, în timp ce al doilea și al treilea punct sunt dezamăgitor de liniari, cu puține pasaje laterale ramificate. Datorită cât de direct este după primul punct, Junkertown este mai predispus decât majoritatea la temuta strategie a navei pirați - unde un Bastion și Torbjörn rămân pe sarcina utilă și sunt protejați de tancuri și vindecători - din cauza lipsei de oportunități de flancare.

Overwatch Rialto

Blizzard World este un triumf auto-felicitat al designului vizual și un adevărat delicat pentru fanii de multă vreme ai bibliotecii lor de jocuri, oferind plimbări și atracții care fac referire la StarCraft, Diablo și, bineînțeles, la World of Warcraft. Designul hărții este solid, dar nu uimitor. Se lasă, mai ales în mijloc, unde lipsa opțiunilor de flancare viabile creează blocaje neinteresante.Rialto depășește ultimele două hărți ale lui Blizzard? Da. Da, da. Pentru început, este probabil cea mai frumoasă hartă de până acum. Nu are gloria minunată a Blizzard World, dar iluminatul și arhitectura sunt minunate. Dacă ați jucat versiunea pe timp de noapte din modul Retribution PvE, veți găsi că arată chiar mai bine în timpul zilei.Dacă vă amintiți versiunea PvE, atunci cunoașteți aspectul de bază al hărții, dar a fost modificat semnificativ. Sala unde începe modul Retribution este locul unde apar apărătorii, dar este mai mare, cu mai puține obstacole și mai multe intrări laterale. Atacatorii încep în camera circulară aproape de sfârșitul misiunii Retribution și atacă peste poduri.

Ceea ce ar trebui să realizezi în timp ce joci Rialto este că aspectul este excelent. Este un labirint de coridoare laterale, clădiri și poziții de flancare separate de două puncte majore de sufocare - unul după primul punct, altul după al doilea. Podurile oferă oportunități ample pentru uciderea mediului și arhitectura venețiană izbitoare are o configurație plăcută pe două niveluri. Liniile de vedere sunt create cu generozitate pe tot parcursul, asigurându-se că lunetistii nu primesc domnia liberă asupra blocajelor vitale.În acest moment, atacatorii au un timp ușor mai ușor în jocul casual, dar acest lucru se va schimba probabil odată ce toată lumea a avut șansa să învețe nuanțele aspectului și să elaboreze poziții defensive optime. Este o hartă excelentă pe tot parcursul și abia așteptăm ca aceasta să intre pe scena OWL, astfel încât să putem vedea cum abordează profesioniștii.