One Hour One Life este un joc de supraviețuire multiplayer în care poți fi copilul unui alt jucător

Dezvoltator solo Jason Rohrer, binecunoscut pentru jocuri de autor precum Trecere și Gravitația , și-a dezvăluit următorul joc de astăzi: One Hour One Life, un joc de supraviețuire multiplayer situat într-un server persistent în care jucătorii lucrează împreună pentru a avansa civilizația.

După cum ați dedus, aveți la dispoziție doar o oră de viață de fiecare dată, deși puteți crea câte personaje doriți. Câteodată vei da naștere ca adult, alteori vei fi un copil. Uneori vei fi un adult cu un copil, iar copilul tău este un alt jucător. Rohrer spune cel mai bine:„Am fost acest copil născut în această situație, dar în cele din urmă am crescut”, scrie el site-ul oficial al jocului . 'Am construit o brutărie lângă câmpurile de grâu. De-a lungul timpului, mi-am urmărit bunicii și părinții îmbătrânind și murind. Am avut câțiva copii ai mei pe parcurs, dar acum sunt mari ... și uită-te la personajul meu acum! E o femeie bătrână. Ce viață a trecut în această oră mică a mea.

Există „10.000 de obiecte artizanale în„ arborele tehnologic ”One Hour One Life, care variază de la umerii de paiete până la mașinile sport până la roboții plăcuți cu aur. Rohrer spune că va adăuga 100 de articole noi în fiecare săptămână pentru a ține pasul cu progresul serverului. Sună ca o „cursă împotriva dezvoltatorului”, ceea ce sună destul de cool.

One Hour One Life este acum disponibil fără DRM direct prin Site-ul lui Rohrer pentru 20 USD. Puteți vedea o parte din aceste articole din acest trailer: