Noua actualizare Stellaris vă va permite să jucați o cursă de trupe de clone decadente în stilul Războiului Stelelor

Specii umanoide nave stelare din jocul de strategie stellaris

Marele joc de strategie Stellaris se pregătește pentru o nouă actualizare gratuită luna viitoare, care va include conținut nou pentru DLC-ul Stellaris trecut, pe lângă runda obișnuită de remedieri și îmbunătățiri. Săptămâna trecută am văzut câteva conținut nou care vine în pachetul Plantoids Species , și jurnalul acestei săptămâni explorează conținut nou pentru pachetul Specii umanoide.

Noul conținut va cuprinde două noi opțiuni civice, iar o nouă origine și cea din urmă vă vor permite să jucați ca o armată renunțată de soldați cloni. Abandonați de creatorii lor, soldații clonați nu se pot reproduce - în schimb, își pot reface numărul doar printr-o clădire nouă numită „cuvă clonă antică”. Ca specie, veți fi destul de priceput la purtarea războiului, dar liderii dvs. vor avea o durată scurtă de timp și nu veți putea modifica genetic specia dvs.Această nouă origine se poate combina cu - sau cu ambele - noilor civici, meșterilor meșteșugari și căutătorilor de plăcere. Primul înlocuiește meseria de artizan cu un nou rol de artizan, care, alături de crearea de bunuri de larg consum, oferă valoare comercială și cercetare inginerească. Acesta din urmă transformă cursa într-o grămadă de căutători de emoții decadente și oferă un mare impuls de fericire în detrimentul unei întrețineri sporite a bunurilor de larg consum.

Este ca și cum ai fi Bad Batch, cu excepția faptului că există o întreagă rasă dintre ei. Ceea ce ar fi îngrozitor pentru că Bad Batch este un gunoi.Cu cele două noi educații civice, este demn de remarcat faptul că Masterful Crafters nu este disponibil pentru imperiile gestalt și ambele noi opțiuni vor avea echivalente oglindă pentru oricine joacă ca megacorporare, deși veți avea nevoie de DLC-ul MegaCorps pentru asta.Jurnalul implică, de asemenea, că originea războinicului clonă vă va oferi o grămadă de conținut narativ în jurul reinventării speciei dvs., în timp ce încearcă să-și găsească locul într-un univers care nu mai are nevoie de el, ceea ce sună destul de cool.

Stellaris Cumpără acum Stellaris StrategieSpaţiuCumpără acumActualizarea Stellaris Lem urmează să apară cândva luna viitoare.