Dezvoltatorii Minecraft prezintă noi comparatoare și detectoare de lumină naturală

Minecraft_daylight_detector

Tweeturi de la ambele Dinnerbone și Jeb au arătat viitoarele comparatoare și detectoare de lumină naturală așa cum ar putea fi utilizate în joc. Noile dispozitive Redstone, care apar în versiunea 1.5, au fost discutate la Minecon anul trecut și se pare că Mojang și-a petrecut cel puțin o parte din perioada de vacanță lucrând la acestea.

Detectorul de lumină naturală face exact ceea ce v-ați aștepta, oferind o putere de ieșire în funcție de intensitatea luminii naturale pe care o primește, în timp ce comparatorul poate fi configurat pentru a da o ieșire care depinde de puterea a două intrări diferite de piatră roșie. Detectorul de lumină naturală este prezentat mai sus, în timp ce comparatorul arată cam așa:

Când intrarea A este mai mare decât intrarea B, explică Dinnerbone, comparatorul poate fie să repete semnalul
A la puterea actuală sau creșteți-l la puterea maximă. Dacă intrarea A este mai slabă decât intrarea B, comparatorul nu va face nimic.Cu imaginea de astăzi, Dinnerbone a arătat cum ați putea include un comparator ca parte a unui sumator binar, doar în cazul în care v-ați dorit să folosiți un joc pe computer pentru a crea un alt computer:

Nu uitați că examinăm în detaliu Minecraft 1.5 chiar aici .