Profețiile lumii vii ajung la un final epic în Guild Wars 2 War Eternal

ArenaNet a eliminat toate opririle pentru finalul sezonului patru

Episodul anterior din Lumea vie s-a încheiat cu o notă dramatică. Lumea vie a fost un rollercoaster de maxime și minime, dar sfârșitul episodului cinci a lăsat jucătorii Guild Wars 2 fără cuvinte. Este începutul sfârșitului pentru o călătorie lungă care a început în noiembrie 2017 odată cu sosirea primului episod din sezonul 4, Daybreak. Acum, capitolul final este livrat, iar War Eternal este la fel de bombastic pe cât se așteaptă toată lumea.

Episodul cinci s-a încheiat cu o lovitură devastatoare pentru comandant și creaturile din Tyria. În culmea bătăliei cu Kralkatorrik, dragonul mai în vârstă și-a îndreptat atacul mortal direct asupra comandantului. Aurene, singura speranță de a-l învinge vreodată pe Kralkatorrik, a sărit în fața atacului și ne-a salvat, împlinindu-și propria profeție.Aurene a fost o parte vitală a planului de a-l învinge definitiv pe Kralkatorrik. Odată plecată, creaturile din Tyria se pierd complet. Karlkatorrik este ocupat să devoreze o cantitate uriașă de magie în Ceață și petrecerea nu poate face altceva decât să se ascundă sub pământ.

Nu există nici un plan B și nici o fugă - Comandantul trebuie să lupte până la capăt. Războiul etern descrie această bătălie finală dintre războinicii din Tyria și Kralkatorrik. Este un sfârșit epic și care simt că îi va lăsa pe fani mulțumiți. Ajută faptul că ArenaNet a oferit niște bomboane dulci pentru a vă însoți în război.

Cu povestea acestui sezon puternic axată pe dragoni, acum puteți avea în sfârșit propria voastră. Skyscale este noua montură din War Eternal și este prima care poate depăși plafonul de zbor al jocului, permițându-vă să explorați noi înălțimi.

Skyscale are un contor de rezistență care epuizează cu cât mergeți mai sus, dar colectând noduri magice nelegate și folosind capacitatea dragonului de a urca, veți putea descoperi noi zone înălțate de-a lungul hărților Tyria. Un balaur nu ar fi un balaur fără suflare de foc, astfel încât Skyscale-ul tău poate arde și inamicii cu o singură explozie de flăcări fierbinți.

Doriți câteva răspunsuri la chiar existența dragonului mai în vârstă? Le vei primiPe măsură ce zbori cu măreție în jurul Tyriei, dărâmând dușmanii către o lumină clară, există o nouă hartă pentru tine și prietenul tău înaripat de explorat. Harta Dragonfall este noua zonă din Episodul 6, iar ArenaNet a împins cu adevărat verticalitatea zonei. Există zone care pot fi accesate doar printr-o combinație de zbor și alpinism, ademenindu-vă să vă folosiți Skyscale la întregul său potențial. Pe măsură ce o veți explora, veți descoperi încet misterioasele începuturi ale lui Karlkatorrik. Doriți câteva răspunsuri la chiar existența dragonului mai în vârstă? Le vei primi.

De asemenea, veți putea pune mâna pe noua armă legendară, Exordium. Din punct de vedere mecanic, Exordium funcționează ca o sabie grozavă, dar își schimbă forma în funcție de abilitatea pe care o folosești. În ficțiunea din Tyria, Exordium răspunde nevoilor stăpânului, schimbându-se întotdeauna în formă și culoare.Pentru a se potrivi cu arma ta magică de transformare este un nou set de armuri. Nu numai că Mist Shard este foarte puternic, ci acționează și ca o legătură vizuală cu Aurene. Armura este acoperită cu ornamente de cristal albastru, care sunt în linie estetică cu prietenul nostru căzut - cu siguranță rețin lacrimile. Setul de armuri poate fi actualizat la armura Blossoming Mist Shard încorporată cu cristale violet.Citeste mai mult:Verificați cele mai bune MMORPG-uri pe PC

ArenaNet s-a străduit cu adevărat pentru această finală. O armură puternică, o armă legendară care schimbă forma și o montură de balauri bătăi contribuie la transformarea spectaculoasă a concluziei sezonului. Bătălia finală este un spectacol minunat. Ciocnirea armelor, luminile strălucitoare și culorile zburând peste tot - simțeam că am nevoie de o pereche de nuanțe. Legendele și profețiile lumii vii ajung la un cap dramatic în bătălia finală cu Kralkatorrik, asigurându-se că este un final măreț și epic pentru un sezon care a trecut de doi ani.