Nivelul gratuit de Crăciun al lui Hitman 2 atrage peste 350.000 de jucători concurenți

Numărul de jucători al lui Hitman 2 a fost destul de modest. Concurenții au atins un maxim de 13.208 - nu neapărat teribil, dar cu siguranță nu au avut un succes special. Dar adăugați puțin Crăciun în amestec și lumea se înnebunește. Misiunea specială de vacanță a jocului este în prezent gratuită, iar această ofertă a adus un nou număr de jucători de vârf de 356.867.

Acesta este al șaselea cel mai mare maxim din istoria Steam, chiar între Grand Theft Auto V și Monster Hunter: World. Numărul de jucători s-a stabilit de atunci la nivele mult mai rezonabile - puțin peste 50.000 începând cu acest post, conform Diagramele Steam - dar se pare că o mulțime de oameni rămân în urmă pentru cele mai recente Agent 47.Da, o grămadă de acești jucători s-au conectat probabil pentru a câștiga câțiva bănuți prin vânzarea de cărți de tranzacționare Steam, dar acest proces se întâmplă în mod constant și majoritatea acestor jocuri nu sparg primele zece Steam. Ceva îl împinge pe cele mai recente IO Interactive doar puțin mai departe și, deși este probabil parțial din cauza creșterii generalului Număr jucători Steam , Aș vrea să cred că este și parțial datorită încurajării noastre Hitman 2 recenzie . (Este un joc bun, ar trebui să-l joci.)

Conținutul gratuit este aceeași misiune Holiday Hoarders care a apărut în jocul anterior - o slujbă inspirată de acasă, care îți cere să ucizi o pereche de hoți bătăi de cap. Are loc pe o hartă de Paris redecorată și oferă o serie de noi provocări care vă vor permite să deblocați o ținută de Moș Crăciun pentru Agent 47.

Legate de:Găsiți mai multe dintre cele mai bune jocuri pe PCDacă vrei să te îndrepți spre Aburi și intră în festivități pentru tine, ai mult timp. Misiunea specială de sărbători va fi disponibilă până pe 8 ianuarie, mult după încheierea probabilă a sărbătorilor din viața reală.