Ghidul șefului Genshin Impact Baal

Înfruntați-vă pentru Raiden Shogun pentru prima dată

Baal ridică un atac pentru a-l învinge pe Traveller în Genshin Impact 2.0

Vrei să știi cum să-l învingi pe Baal în Genshin Impact? Genshin Impact Capitolul II se concentrează asupra Inazuma și conducătorul său, Baal , Electro Archon. Prologul poveștii lui Kazuha a dezvăluit că Baal și Kujou Sara au declarat o vânătoare de viziuni pe Inazuma, urmărind pe oricine câștigă puterile zeilor. Raiden Shogun este principalul ticălos din Genshin Impact 2.0, alături de însoțitoarea ei de încredere, Sara.Dacă ai crezut că această luptă va fi o plimbare în parc cu personajele tale de nivel înalt, gândește-te din nou. Există un motiv pentru care oamenii cu Viziuni sunt atât de speriați să o înfrunte - Baal are puterea de a-ți zdrobi echipa într-o clipă. Este pentru prima dată când Călătorul se află într-un pericol serios după ce s-a confruntat cu unul dintre ticăloșii din Genshin Impact; dacă Thom nu era acolo pentru a întrerupe lupta, călătorul ar fi fost ucis.

Pentru a începe o luptă împotriva lui Baal, trebuie să ajungeți la al doilea act din capitolul II. Lupta începe atunci când Călătorul ajunge la ceremonie, oprindu-l pe Thoma să nu devină o altă victimă a Vânătorii de Viziune.

Baal Raiden Bătălia șefului Shogun

Dacă te întrebi cum să-l învingi pe Baal în Genshin Impact, din păcate, această luptă de șef nu poate fi câștigată - este în joc să demonstrezi cât de puternic este Baal. Baal te descurcă ușor în prima fază a bătăliei, optând pentru atacuri de sabie lentă cu mult timp de pornire. Vă recomandăm să aduceți un personaj de genul Zori sau Ganyu cu tine pentru a face cât mai multe daune posibile în timpul acestor atacuri lente.Ocazional, Baal se retrage, încărcându-se cu Electro și împingând pe toată lumea înainte de a ataca mai multe zone de pe câmpul de luptă. Puteți evita acest atac stând departe de cercurile mov care apar pe podea. În timp ce Baal își acuză atacul, ea este susceptibilă la atacuri la distanță, nu o lăsați să construiască acest atac fără a primi câteva lovituri.Legate de:Iată la ce vă puteți aștepta Impactul Genshin 2.1

Odată ce reușiți să scoateți un sfert din bara de sănătate a lui Baal, începe a doua fază a luptei cu șefii. Aici lucrurile devin foarte dificile pe măsură ce activează Decretul de vânătoare a viziunii, oprind toate personajele, cu excepția Călătorului, să-și folosească abilitățile elementale sau rafalele. Baal este imun la daunele electrice, deci dacă ați trecut la Electro Traveler , nu vei putea să o deteriorezi deloc cu abilitățile tale. Indiferent de elementul călătorului dvs., acest lucru marchează în esență sfârșitul luptei, deoarece nu veți putea provoca daune suficiente înainte de începerea scenei.Și asta este tot ce trebuie să știi pentru a-l învinge pe Baal în Genshin Impact. Dacă ați reușit să deblocați Ayaka , cu siguranță dăruiește-ne Locațiile Genshin Impact sakura bloom ghidați o citire pentru a găsi materialul de ascensiune necesar pentru a o ridica la nivel. De asemenea, vă recomandăm ghidul nostru de șefi Perpetual Mechanical Array, care detaliază cum să învingeți mașina gigant Pyro. Conform celor mai recente scurgeri de date, Baal vine la joc după aceea Yoimiya și Sayu în următorul banner Genshin Impact .