Actualizarea Hollow Storm a lui Gears 5 aduce noi hărți, Horde și Escape refăcute

Actualizarea nouă și nouă Operațiune 5: Hollow Storm a lui Gears 5 este disponibilă acum. Coaliția a împachetat-o ​​pe aceasta cu o grămadă de personaje noi, hărți și modificări la Horde și Escape - dintre care unele le veți recunoaște din Gears of War 2 și 3.

Dizzy, Tai, Anya și Skorge pot fi ridicate individual sau ca parte a pachetului Operațiunea 5. Gabe Diaz este, de asemenea, aici și îl puteți adăuga în rândurile dvs. completând tutorialul Gears Tactics, apoi reconectându-vă din nou. așteptați puțin pentru că nu urmează să se alăture decât mai târziu. Există și o mulțime de hărți noi din care să alegeți - de la Regency cu aspect regal până la o hartă veche Gears of War 2 numită River.Dezvoltatorul Gears of War a modificat, de asemenea, o serie de moduri existente ale jocului. Horde și Escape au fost modificate, așa că personajele sunt acum separate de clase. Experiența PvP a primit, de asemenea, o oarecare atenție, deoarece Coaliția a adăugat un nou program de servicii comunitare pentru a aborda cei care au renunțat. În esență, dacă părăsiți jocul mai devreme, vi se va cere să jucați o serie de meciuri rapide înainte de a vă putea întoarce.

Alte completări pe care le veți găsi includ un nou produs cosmetic Heroic, precum și un nou Tour of Duty. Puteți găsi integral note de patch-uri pe site-ul studioului.

Miniatură YouTube

Dacă doriți să vedeți ce jocuri viitoare pe PC sunt la orizont, știți unde să faceți clic.