Software De Jocuri

10 Counter Strike esențiale: hărți sursă

O mulțime de jocuri Counter Strike: Source au loc în fiecare zi. De fapt, este încă al doilea titlu cel mai popular pe Steam (care vine imediat după Counterstrike original). Puteți înțelege de ce unii jucători ar putea să le fie foame de puțină varietate. Am compilat o listă cu unele dintre cele mai inventive și distractive hărți realizate de utilizator.

Citeşte Mai Mult10 creații incredibile Terraria

Terraria a construit destul de multe baze de fani în ultimele săptămâni, iar comunitatea a început să vină cu propriile lor proiecte de construcții cu adevărat minunate, care rivalizează chiar și cu cele mai mari creații ale Minecraft. Faceți clic pentru a găsi cazare epică, pixel art și multe altele.Citeşte Mai Mult

Cele mai bune campanii RTS pe PC

Cele mai bune campanii RTS pe PC includ o mulțime de obiecte clasice pentru a-ți testa calitateaCiteşte Mai Mult15 motive pentru care jocurile dispar de pe Steam

Drepturi muzicale expirate, conținut sexual, practici obscure pentru dezvoltatori - și din când în când, deoarece jocul pur și simplu nu este bun.

Citeşte Mai Mult10 dintre cei mai duri șefi de raid MMO vreodată

Sursa imaginii: Guild Wars 2 Wiki La un moment dat, fiecare MMO se transformă într-o zonă de luptă a jucătorilor mândri care pretind care joc a fost fie primul, fie cel mai bun MMO care a apărut. De cele mai multe ori, criteriile pentru ca un titlu să ajungă pe lista „cele mai bune” s-ar baza pe nedrept pe scena șefului său de raid - sau cât de dificil și plăcut este conținutul său de final de joc. De dragul de a aprinde flăcările pe argumentele vechi, am adunat cele mai bune experiențe ale șefului raidului final din ultimele două decenii. Trebuie remarcat faptul că, datorită naturii conținutului în continuă expansiune al acestui joc, majoritatea, dacă nu toți acești șefi nu mai pot fi experimentați în modul lor original. Această listă servește doar ca o modalitate de a croniciza timpul pe care membrii comunității îl menționează adesea ca punct culminant în durata de viață a jocului lor.

Citeşte Mai Mult11 lucruri pe care mi-aș dori să le știu înainte de a începe să joc Pathfinder: Kingmaker

În Dungeons & Dragons de la vechea școală, jocul final a fost să găsească un hexagon undeva lângă marginea hărții, să elimine kobold-urile, să construiască o fortăreață și să înceapă să atragă rețele. Este plăcut să ai un obiectiv. Pathfinder: Kingmaker este o recreere sinceră a acelui vis străvechi, dar se referă și la ceea ce apare după aceea, la felul în care faci față dificultăților care apar odată ce te-ai stabilit și ai început să crești o familie de bărbați. modul în care Kingmaker este ca Dungeons & Dragons din vechea școală este că unele dintre deciziile sale sunt un pic nedumeritoare și presupune că știi cum să joci chiar înainte de a începe. Iată 11 lucruri pe care mi-aș dori să le știu înainte de a începe.Citeşte Mai Mult

10 ani mai târziu, putem conduce în cele din urmă Crysis

Astăzi se împlinesc 10 ani de la lansarea lui Crysis, unul dintre cele mai exigente jocuri care au creat vreodată ecranul unui computer. Chiar și după toți acești ani, Crysis mai poate pedepsi hardware-ul PC de ultimă generație. Ce a făcut jocul atât de dificil de rulat? A fost o confluență de mulți factori, combinată cu dorința dezvoltatorului Crytek de a depăși limitele software-ului și hardware-ului. În 2007, niciun sistem nu putea rula jocul fără probleme la setările maxime - și asta ar fi adevărat de ani de zile. Crysis a fost unul dintre primele jocuri pe PC care a acceptat DirectX 10 și a folosit API-ul în devenire în moduri care probabil nu erau & apos; Este destul de așteptat. Roy Taylor (de la Nvidia la acea vreme) a declarat că Crysis folosește peste 85.000 de shadere - programe mici concepute pentru a genera efecte grafice. Folosirea umbrelor în jocuri este obișnuită în zilele noastre, dar în 2007, atât de multe au fost sângerări. Shaders au fost, de asemenea, implicați într-un fel cu suportul antialiasing al jocului (pornirea AA determină Shader Quality la înaltă, ceea ce provoacă în sine un impact mare asupra performanței), dar complexitatea depășește cu mult antialiasing-ul. Crysis include iluminare volumetrică, vegetație luxuriantă și a fost primul joc care a implementat vreodată ocluzie ambientală a spațiului pe ecran. Strălucirea unor noi trasee și a fi mai întâi nu conduc întotdeauna la un „cel mai bun”; soluție și acest lucru a fost adevărat pentru SSAO-ul Crysis. Arăta bine, poate cam prea bine, iar hardware-ul zilei nu era la îndemână. Multe etaloane au sfârșit prin a reduce calitatea nuanțelor pentru a oferi un echilibru rezonabil între performanță și calitate - și într-adevăr, Crysis cu totul setat la calitate medie (plus umbrele înalte dacă doriți AA) arată încă destul de uimitor. câteva indicii asupra altor factori potențiali de performanță. Veți vedea videoclipul promoțional „Nvidia The Way It’s To Be Played”, acum familiar, urmat de un videoclip „Play to win with Intel Core 2 Extreme inside”. Acestea sunt procesoare de 1.000 USD, care au fost rareori recomandate și, în timp ce Core 2 Extreme a inclus modele quad-core până în 2007, Crysis ajunge să folosească doar două nuclee CPU într-un mod semnificativ. CPU-urile noastre moderne de 4-5 GHz sunt mult mai rapide decât Core 2 sau Athlon X2 din 2007, dar o mare parte din aceasta provine din creșterea numărului de nuclee și fire, ceea ce nu va ajuta în mare parte la Crysis.

Citeşte Mai Mult

11 streamere viitoare care urmează pe Twitch

Sunt mereu în căutarea de noi streamere pe Twitch. Cu cine decid să urmez și să rămân cu el depinde de câteva lucruri. Când transmit probleme de streaming - îmi place să știu că pot prinde un streamer în mod regulat în timpul prânzului sau pentru un stream confortabil noaptea târziu - și caut specialiști într-o varietate de jocuri, așa că am întotdeauna ceva diferit de urmărit. Dar cel mai important este că au o comunitate primitoare.

Citeşte Mai Mult

Recenzie de 12 minute

Există un puzzle în jocul de aventură Gabriel Knight 3, renumit pentru că este atât de ilogic, mustața părului de pisică a devenit puzzle-ul rău cu care se compară toți ceilalți - culmea designului care te face să te întrebi „Cum naiba ar fi trebuit vreodată să te gândești la asta? Am avut acel sentiment exact de o jumătate de duzină de ori în timp ce jucam 12 minute, care folosește o buclă de timp pentru a vă permite să vă trăiți puzzle-urile frustrante și obtuze din nou și din nou și din nou.

Citeşte Mai Mult

12 jocuri pe PC cu lupte uimitoare

Jocuri cu pumni strălucitoare, lovituri, înjunghiere, tăiere și cădere.

Citeşte Mai Mult

16 ani mai târziu, jucătorii World of Warcraft au găsit-o în cele din urmă pe soția lui Mankrik - în iad

„Unde soția lui Mankrik” este unul dintre cele mai longevive meme ale World of Warcraft și totul a început cu o mică căutare uitată. Când World of Warcraft a fost lansat pentru prima dată în 2004, jucătorii Horde aveau să se aventureze în vastul Barrens și să întâlnească un orc pe nume Mankirk, care fusese separat de soția sa în timpul unui atac de plumb. dintre cele mai mari zone ale WoW și direcțiile lui Mankrik către posibila locație au fost atât de vagi. Nu existau indicatori care să vă indice unde să vă întoarceți în acele zile, astfel încât jucătorii ar putea petrece ore întregi căutând-o. Cei mai mulți apelează la chat-ul Barrens - un canal de chat la nivel de zonă - pentru a cere ajutor, ceea ce la rândul său a dat naștere memei. Că a devenit o mare glumă cu comunitatea este destul de întunecat, deoarece soția lui Mankrik nu este recuperată niciodată. În schimb, jucătorii găsesc o femeie orcă moartă etichetată ca „cadavru bătut”, presupun că este ea și se întorc să-i spună lui Mankrik vestea proastă. Această poveste minusculă nu a ajuns niciodată la o concluzie corectă. În expansiunea Cataclismului, căutarea lui Mankrik a fost eliminată din joc și a fost mutat în apropierea unui monument nou creat către soția sa moartă, pe nume Olga. Și asta a fost asta.

Citeşte Mai Mult

Cele mai bune moduri Dragon Age: Origins

Dragon Age: Origins este un joc grozav, dar este un produs al timpului său. BioWare a lansat Dragon Age în 2009, în timp ce încă lucra la Mass Effect 2, astfel încât Dragon Age repetă multe dintre aceleași greșeli de design care au făcut uneori Mass Effect frustrant. probabil că am pierdut scena modului jocului. Din fericire, în ultimii cinci ani ai jocului, comunitatea a strâns în jur de o duzină de moduri stelare pe care toată lumea trebuie să le adauge la jocurile lor. Înainte de a te îndrepta în sălbăticie pentru a înfrunta templierii și magii în Dragon Age: Inquisition din noiembrie, începe de la început cu aceste 15 moduri esențiale pentru jocul care a început seria. Această listă conținea inițial 18 moduri, dar am redus dimensiunile, deoarece unele moduri devin indisponibile sau nu mai sunt compatibile cu jocul așa cum este astăzi.

Citeşte Mai Mult

20 de trucuri și abilități esențiale pe care ar trebui să le cunoască fiecare utilizator BitTorrent

În fiecare săptămână, vom scoate în evidență un program sau serviciu popular și vă vom arăta cum să luați domnia și să profitați la maximum de ceea ce faceți. Am început deja seria cu ghiduri pentru modificarea Outlook și Firefox și astăzi ne îndreptăm atenția asupra BitTorrent. BitTorrent, așa cum probabil știți deja, este un protocol descentralizat de partajare a fișierelor peer-to-peer ideal pentru transferul de fișiere mari ( și dacă nu știați asta, nu vă faceți griji, includem și câteva sfaturi ușoare pentru a vă ajuta să începeți). Pe scurt, modul în care funcționează este atunci când descărcați un fișier masiv - cum ar fi o distribuție Linux, de exemplu - biți și bucăți din fișier vor fi încărcate în același timp. De obicei, BitTorrent permite o metodă de transfer mai eficientă și mai rapidă decât software-ul tradițional, Direct Connect P2P. Pentru a începe, aveți nevoie de un client desktop. Vă recomandăm să utilizați uTorrent sau uT pe scurt. Preferăm uTorrent pe baza combinației sale de caracteristici avansate, performanță și amprentă redusă - cu alte cuvinte, are toate caracteristicile unui program de utilizator puternic. În paginile următoare, nu numai că vă vom arăta cum să obțineți maxim din uTorrent, dar din BitTorrent în general. Vom acoperi atât sfaturile de bază, cât și cele avansate, iar apoi vom arunca unele dintre programele noastre de completare preferate de la terți pentru o măsură bună. Fie că sunteți nou în BitTorrent sau un veterinar experimentat, există ceva în acest ghid pentru dvs.

Citeşte Mai Mult

2D Soulslike Blasphemous primește DLC-ul gratuit Stir of Dawn pe 4 august

Team17 și The Game Kitchen au anunțat o nouă expansiune pentru jocul lor Blasphemous 2D Soulslike la Ziua Devilor. The Stir of Dawn se va lansa ca o actualizare gratuită pe 4 august, plasându-vă înapoi în casca cu vârfuri de la The Penitent One. DLC-ul va include modificări pe scară largă ale jocului, inclusiv un mod New Game +, șefi noi, actorie vocală refăcută (cu opțiune în limba spaniolă), noi mecanici de luptă, inclusiv contraatacuri, precum și, bineînțeles, zone noi, dușmani, Un plus deosebit de interesant este noul sistem Three Penitence, care pare să funcționeze ca o serie de modificatori pentru a face jocul provocator în diferite moduri. De exemplu, Penitence of True Guilt vă va dezactiva complet vindecarea și va face ca moartea să fie mult mai pedepsitoare, în timp ce Penitence of the Unwavering Faith vă va oferi Fervor nelimitat (versiunea de mană a jocului care poate fi folosită pentru a face rugăciuni) în schimb pentru daune mai slabe la corp. Sună ca un sistem interesant pentru cei cărora le place curse de provocări sau doar pentru persoanele care preferă să-și specializeze Penitent One chiar mai departe. Din ceea ce ni s-a spus până acum, se pare că The Stir of Dawn va funcționa mai mult ca remasterizarea jocului decât un simplu DLC, influențând mult mai mult din jocul de bază și rezolvând unele dintre principalele plângeri formulate împotriva acestuia. Dacă v-ați gândit recent la o suferință intensă, Blasphemous: The Stir of Dawn s-ar putea să merite să fie verificat.

Citeşte Mai Mult

30 de efecte sonore excelente pentru jocuri pe PC

Designerii de sunet sunt eroii necunoscuți ai dezvoltării jocurilor. Discutăm cu entuziasm despre imagini, muzică și design de joc, dar nu sărbătorim adesea sunetul. Așadar, pentru a le oferi acestor artiști sonori, iată 30 dintre zgomotele noastre preferate din jocurile pe PC. Este un amestec de sunete clasice, recunoscute și lucruri mai noi, care ne-a gâdilat căștile.

Citeşte Mai Mult

3 lucruri pe care le-am învățat după ce am primit o lovitură de la Trump (în Academia Scholomance a Hearthstone)

Decizia Blizzard de a permite streamerelor de profil să probeze fiecare nouă expansiune Hearthstone cu câteva zile mai devreme nu a fost întotdeauna bine în comunitate. Argumentul susține că sesiunea de terorerie (care durează câteva ore) suge o parte din fiorul descoperirii în ziua lansării, contrapunctul evident al lui Blizzard fiind că cele mai mari personalități din scenă care se entuziasmează sunt o publicitate de neprețuit pentru noul set. Văd ambele părți și să fim reali, nu aveam să refuz niciodată șansa de a mă încurca cu Academia Scholomance cu o săptămână mai devreme. Ceea ce nu aveam în vedere era cât de mulți dintre cei mai buni jucători din lume ar fi dându-mi fundul în direct pe Twitch. În primul meu joc m-am pus la coadă împotriva lui David 'Dog' Caero și am ieșit cumva învingător cu pachetul meu ciudat Stealth Rogue, în ciuda celor mai bune încercări ale mele de a arunca la final. Se pare că Dog a crezut că sunt BM-ing, deoarece atacurile mele au fost ordonate atât de prost, dar realitatea a fost că entuziasmul de a avea W la vedere m-a făcut să uit complet că avea Bulwark of Azzinoth sus.

Citeşte Mai Mult

419 jucători de top clasați în Apex Legends au fost interziși pentru a folosi o problemă pentru a bate jucătorii de bronz

Jocul clasificat Apex Legends este împărțit în șase niveluri - Bronz, Argint, Aur, Platină, Diamant, Maestru și Apex Predator - fiecare (cu excepția Apex Predator) împărțit în patru divizii. Clasamentul dvs. este determinat de punctele clasate câștigate prin joc în meciurile clasate: cu cât sunteți mai bine, cu atât urcați în clasament și cu atât mai rigidă devine competiția. subliniați decalajul dintre nivelul Bronz, care este nivelul de bază de intrare, și Diamantul, care necesită 7200 RP pentru a intra. Cel mai mult pe care îl puteți câștiga dintr-un singur meci clasat este de 100 RP plus bonusuri pentru ucideri și asistențe (mi se spune că maximul posibil este de 225 RP pe meci), iar terminarea ca ceva mai puțin decât Apex Champion vă va aduce mult mai puțin decât asta, deci, numărul jucătorilor care ating nivelul Diamond este relativ mic: în sezonul 6, de exemplu, doar două procente dintre jucătorii clasați au reușit să obțină clasamentul Diamond sau mai mare. De aceea este demn de remarcat faptul că 419 jucători care au clasat Diamond sau mai mult au fost prinși abuzând de un exploit care i-a permis să joace în holurile de bronz în ciuda rangului lor:

Citeşte Mai Mult

5 moduri simple de a vă ridica profilul Steam

Cu toții ne place să urcăm la nivel. Zgârierea mâncărimii XP se simte bine, atât de mult încât Steam însuși a intrat în acțiune. Fiecare utilizator Steam are un nivel, cu niveluri mai ridicate care acordă bonusuri, precum sloturi suplimentare pe lista ta de prieteni și rate mai mari de scădere pentru pachetele de carduri de rapel (mai multe despre cele ulterioare). Contul meu Steam se află la un nivel mizerabil 13, palid în comparație cu 1000+ dintre cei din partea de sus a clasamentului utilizatorilor Steam. Hotărât să-mi recuperez creditul Steam, am contactat StrikeR, The Cpt Froggy și ROFL, trei experți de nivelare cu niveluri de 1052, 903 și respectiv 515. Au avut o mulțime de sfaturi pentru un începător ca mine, dar înainte de a le săpa în straturi, să trecem prin elementele de bază.

Citeşte Mai Mult

5 moduri pentru Skyrim care vă permit să jucați rolul ca altcineva decât Dragonborn

Începi un nou joc de Skyrim? De ce să nu te joci ca altcineva decât Dragonborn de data aceasta?

Citeşte Mai Mult