Divizia 2 Rezolvare a bazinului mareelor

Vă luptați cu o secțiune specifică din fortăreața Bazinului Tidal al Diviziei 2? Iată o prezentare rapidă pentru a vă ajuta

the_division_2_tidal_basin_stronghold_walkthrough

Această prezentare a fortăreței Bazinului Tidal al Diviziei 2 ar trebui să vă ajute să treceți peste orice secțiune confuză sau să păcăliți adversarii. Bineînțeles, înainte de a vă putea apropia de fortăreața bazinului Tidal, va trebui să vă aflați în World Tier 4 și la scorul de echipament adecvat (puteți verifica acest lucru trecând peste pictograma hărții). Există, de asemenea, o misiune de poveste mică pe care trebuie să o finalizați la sud de Casa Albă, așa că asigurați-vă că faceți acest lucru înainte de a încerca misiunea Tidal Basin - este doar narativă și foarte scurtă.

Această prezentare generală a bazinului mareelor ​​acoperă doar prima poveste de joc a fortăreței, dar o vom actualiza cu indicii suplimentare atunci când vom reuși să luăm bazinul mareelor ​​invadate. Și în cazul în care vă întrebați ce veți obține de la fortăreața Diviziei 2 Black Tusk, veți fi răsplătiți cu două măști de seturi de unelte, una din setul de transmisie Directive în curs și cealaltă din setul de unelte True Patriot, ca să nu mai vorbim de o mulțime de alte picături high-end.De asemenea, am scris acest ghid având în vedere o echipă completă de jucători - pur și simplu am fugit până la punctul de plecare al bazinului Tidal și am început să facem meciuri pentru a ne crește numărul. Oricum, este suficient de înțepenit, iată o prezentare generală a bastionului Diviziei 2 Tidal Basin.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să cazi în groapă și să treci prin secțiunea subterană lipită de partea dreaptă dacă vrei să nu te pierzi. Există câteva perechi de arme care pot fi găsite aici, ascunse în jurul colțurilor inofensive, așa că fii atent.

divizia 2 intrarea bazinului mareelorApoi, veți ieși din partea de sus în secțiunea exterioară a sediului central Black Tusk și direct în luptă într-o zonă foarte deschisă. Evacuați astfel încât să opriți flancurile și împingeți cu ajutorul capacului în orice moment. Există o secțiune ridicată în stânga, ideală pentru jucătorii LMG. După ce ați eliminat toate ostilele, veți întâlni două turele automate pe care nu le puteți distruge - eliminați alți dușmani și apoi continuați la dreapta porții păzite atunci când apare mesajul „Eludați apărarea turelei”.Accesați următoarea secțiune și curățați o cale către podul metalic, deoarece aici va apărea un elicopter pentru a genera mai mulți gâci. Poziționați toate turelele aici și apoi retrageți-vă puțin pentru a curăța rapid zona.

Mai multe așa:
Seturile de viteze din Divizia 2
Lista Diviziei 2 Exotics
Divizia 2 PvP construieșteContinuați printr-un set de uși de-a lungul unui perete alb pentru a ajunge la stația de comunicații. Veți dori să vă țineți de primele bucăți de acoperire pe care le întâlniți și să vă petreceți timpul cu această luptă, deoarece înaintarea prematură vă va face flancat și ucis. Aici există o turelă automată pe care o puteți ucide doar împușcând cutia galbenă mare de sub ea. Mergeți în zona de comunicare, activați laptopul de pe masă, îndreptați-vă înapoi în compus prin ușa din dreapta și în cele din urmă avansați în zona următoare printr-o poartă în dreapta.

diviziunea 2 bazinul mareelor ​​interceptează comunicarea colilor negriApoi veți ajunge la o zonă mare cu trei elicoptere pe care va trebui să le dezactivați și cu mult mai mulți inamici. Pur și simplu rămâneți pe prima platformă și regnați focul cu lunetiști și LMG-uri pentru a elimina cu ușurință majoritatea dușmanilor. Puteți trage butoaiele roșii lângă tocătoare pentru a le șterge rapid. Vor intra câteva elite mingun-toting, așa că ștergeți-le și pe cele din cuibul de lunetiști înainte de a ieși din zonă prin poarta principală spre est.Această luptă este, de asemenea, destul de ușoară, pur și simplu stivați doi jucători pe terenul înalt spre dreapta ca supraveghere și alți doi pe banda de mijloc pentru a opri flancurile. Există trei turnulețe pe care va trebui să le distrugi aici prin împușcarea cutiilor galbene de sub ele.

Apoi îndreptați scările către clădirea din dreapta zonei de luptă și apoi activați un alt laptop. Acest lucru generează un lider de echipă de sprijin pe care va trebui să-l apărați, dar nu vă faceți griji, aceasta nu este o misiune de escortă. Pur și simplu păziți scările pentru a împiedica dușmanii să ajungă la șeful echipei, în timp ce restul echipei dvs. trage de la fereastră subțire rândurile Black Tusk. Dușmanii apar din stânga și din dreapta, așa că utilizați marcajele roșii de minimapă pentru a stabili prioritatea în ce direcție acoperiți.

diviziunea 2 bazinul mareelor ​​dezactivează turnuletele

În drum spre zona următoare, vă puteți îndrepta spre docurile din partea dreaptă, puteți admira masivul hovercraft Black Tusk și puteți găsi o ladă lângă niște haine de uscare pe o scară din apropiere.

Următoarea zonă poate fi accesată îndreptându-se spre sud-est până când lovești un zid, apoi dreapta spre un doc. Mergeți la stânga până ajungeți la o scară, urcați scările și apoi săriți în zona de mai jos - există o pradă de pradă dacă continuați să explorați acest portic. În zona următoare, căutați o stație de reparații la est, cu numărul 14 imprimat pe ea. Adună-ți echipa în cameră și apoi interacționează cu ușile.

Există un minigun în zona din față, care se desprinde rapid și apoi se îndreaptă spre platforma ridicată pentru a declanșa o luptă mult mai mare. Există un robot numit în față, numit Convoiul Warhound, pe care va trebui să-l învingi ascuțit pentru a-l opri din evadare, așa că concentrează-ți toate armele asupra acestui inamic pentru a face bătălia următoare mult mai ușoară. Odată ce robotul este în jos, curățați zona acordând o atenție deosebită turelei de minigun din est spre care unii dușmani vor merge.

divizia 2 convoi de mare de bazin de maree

Apoi, treceți printr-o poartă spre nord-vest și urcați câteva lăzi pentru a ajunge la următoarea zonă. Aici veți avea o întindere îngustă pentru a curăța, trecând de la acoperire la acoperire. Când zona se deschide puțin, veți întâlni un al doilea convoi Warhound pe care va trebui să vă concentrați toată atenția. Continuați să împingeți, chemați aliații din apropiere și treceți prin poarta mare spre hovercraft.

Bucurați-vă de niște focuri de artificii și apoi îndreptați-vă spre partea din spate a hovercraft-ului, îndepărtați o puțină de inamici și mergeți înăuntru. Există o luptă mică, foarte ușor de gestionat înainte de a te îndrepta spre partea de sus, care este locul unde are loc bătălia finală.

divizia 2 șef de wyvern bazin de maree

Odată ce echipa dvs. se adună pe pod, este timpul să intrați în zona finală. Aici veți dori să localizați lansatoarele de rachete copac punctate în jurul punții și să vă amintiți unde sunt, deoarece va trebui să le găsiți mai târziu. În primul rând, totuși, trebuie să vă concentrați atenția asupra cache-ului rachetelor din fața dvs. de unde vor apărea inițial un număr de dușmani. Distrugeți-le localizând cele trei cutii galbene și împușcați-le și amintiți-vă să rămâneți împreună și să vă păstrați armura deasupra ori de câte ori este posibil. Aici există o limită de timp pe care nu ar trebui să o întâmpinați nici o problemă - eșecul vă va porni din nou la începutul luptei finale.

Odată ce acestea sunt în jos, trebuie să curățați zona înainte ca doi elicoptere să ajungă să cadă în dușmani și elite din tancuri. Găsiți o poziție bună de lunetist pentru a le scoate rapid. În continuare, veți avea câteva minute pentru a scoate unul dintre lansatoarele de rachete (căutați doar marcatorul de căutare pentru a afla fiecare). Aceste lansatoare au două cutii galbene pe care trebuie să le trageți înainte de a coborî, una pe baza lor și alta în partea de sus.

lansatoare de rachete bazin mareidal divizia 2

Când ați dat jos un lansator, șeful, Wyvern, va apărea din zona inaccesibilă a porticului. Aveți grijă la cele trei semne de exclamare, deoarece acestea vă vor spune când este invulnerabilă. Nu trebuie să știți prea multe despre ea, în afară de faptul că are un lansator de grenade și va activa în mod obișnuit un mod de invulnerabilitate.

Pentru a o doborî, pur și simplu așteptați ca invulnerabilitatea să se desprindă și să se lovească de armura ei până când se sparge și o terminați cu câteva runde în zona expusă. În timpul luptei se vor activa mai multe lansatoare de rachete, așa că țineți cont de acestea și asigurați-vă că sunteți la curent cu situația. Strângeți prada și echipamentul și apoi ați terminat.