Armura 2.0 Destiny 2 a fost explicată - fiecare Legendă și Exotică se actualizează

destin-2-new-light-best-class

Bungie a dezvăluit ce se întâmplă cu actualizarea mare a armurii 2.0 a Destiny 2 și, ca poreclă a studioului pentru modificările sugerate, este o reluare substanțială pentru întregul sistem de armură. Echipamentul dvs. are statistici noi, noi modalități de a implementa moduri și o grămadă de moduri noi pentru a vă ajuta să vă personalizați și să vă construiți personajul atunci când Data lansării Shadowkeep lovituri.

Statisticile privind disciplina, intelectul și forța se vor întoarce de la destinul original (așa confirmat anterior ), care vă oferă șase statistici cu care să lucrați. Statisticile trec acum de la zero la 100 și fiecare bucată de armură va oferi propriile bonusuri acelor stive. Fiecare statistică este împărțită în praguri de zece puncte care deblochează buff-urile de caractere - la fiecare zece puncte din Forță, de exemplu, oferă un bonus pentru timpul de răcire corp la corp.Fiecare piesă de armură are un tip de energie și o valoare energetică, care va determina ce moduri puteți echipa. Modurile au propriile tipuri de energie și costuri, astfel încât să vă puteți construi rezerva de avantaje de armură cu moduri de tipuri adecvate. Veți debloca permanent un mod odată introdus, astfel încât nu este nevoie să continuați să cultivați fiecare tip.

Puteți să vă actualizați armura - va trebui să colectați covorașe noi și care se întorc, cum ar fi Prisme îmbunătățite și Fragmente ascendente, pentru a face acest lucru - ceea ce vă va crește capacul energetic pentru modificări și vă va aduce statisticile. Capacul tău de energie poate crește până la zece și, odată ce armura ta atinge starea de capodoperă, vei primi un bonus de +2 la fiecare statistică.

Fiecare piesă de armură legendară pe care o ridicați ca o picătură după lansarea Shadowkeep va fi armură 2.0, chiar dacă vor ieși din raiduri și conținut vechi. Articolele exotice pot fi actualizate la sistemul armor 2.0 prin intermediul meniului de colecții, dar vor veni cu rulouri fixe, deci există încă un motiv pentru a măcina pentru alte picături.Poate cel mai important, capacul Glimmer se ridică la 250.000.