DLC-ul final al lui Binding of Isaac va fi lansat la sfârșitul acestui an

Creatorul lui Isaac, Edmund McMillen, a dezvăluit într-un tweet că DLC-ul final al jocului va fi lansat la sfârșitul acestui an, programat pentru lansarea la sfârșitul celui de-al patrulea trimestru.

Știm că DLC-ul se numește Pocăință, dar știm puțin altceva - un trailer lansat anul trecut consta doar din Imagine de 19 secunde a titlului expansiunii . Jucătorii au câștigat până acum actualizări sub formă de picături sporadice din tweet-urile lui McMillen, cum ar fi indicii privind includerea personajelor Betania, Iacob și Esau , deși există o intrare decentă pe Gamepedia care conține multe bucăți similare, atât confirmate, cât și speculative, ceea ce merită verificat.Unii fani cred că Binding of Isaac: Pocăința, a treia expansiune plătită a jocului, ar putea avea legături cu add-on-ul Isaac creat de fani Legarea lui Isaac: Antibirth , bazat pe similaritatea logo-ului cu creația realizată de fani.

Pe baza tweet-ului său și a comentariilor anterioare ale lui McMillen că aceasta ar fi ultima expansiune a lui Isaac „ de adevărat de data aceasta ', Fanii s-ar putea să nu se aștepte să vadă în viitor piese de DLC Binding of Isaac în viitor, oricum ar fi McMillen spus anterior că el „nu a terminat niciodată” cu Isaac, așa că poate ar putea aștepta iterații viitoare.

McMillen adaugă că în prezent lucrează la o completare a fondurilor sale participative Binding of Isaac joc de masă , precum și următorul său joc, Legenda lui Bum-bo , un joc care pare să se bazeze pe estetică vizuală pe carton, luptă pe rând și medii temnite pline de dușmani furioși (dar adorabili).

Legate de:Verificați cele mai bune jocuri indie pe PCCăutați Binding of Isaac: Pocăința, care se așteaptă să fie lansat la sfârșitul anului 2019.