Battlefield 1: data lansării, setarea, trailerele - tot ce știm

Câmpul de luptă 1

Încă o dată, DICE ne cere să ne blocăm și să încărcăm pentru un alt tur de serviciu, de data aceasta în Battlefield 1. După ce Visceral a preluat frâiele ultimului joc și l-a transformat într-o afacere de polițiști și criminali, DICE s-au întors pe scaunul pilotului și ne poartă într-un tur al Marelui Război. Așa este - trăim primele zile ale războiului modern din primul război mondial.

Data lansării Battlefield 1

Câmpul de luptă 1Battlefield 1 va fi lansat în întreaga lume pe 21 octombrie 2016, dar cei care precomandă Early Enlister Deluxe Edition (79,99 USD) vor putea juca Battlefield 1 pe 18 octombrie. În plus, oricine pre-comandă va primi pachetul Hellfighter, care vine cu obiecte tematice inspirate de Regimentul 369 Infanterie Harlem Hellfighter.

Dacă doriți să vă blocați cât mai devreme posibil, abonații Origin Access vor putea juca Battlefield 1 pe bază de încercare gratuit din 13 octombrie.

Cerințele de sistem Battlefield 1

Vrei să știi ce va cere Battlefield echipamentului tău când va fi lansat? Iată un widget lil ’care vă va spune dacă va rula:


Alternativ, avem atât cerințele minime de sistem, cât și recomandările pe care le recomandă dezvoltatorii să le rulați enumerate mai jos.

Cerințe minime • Sistem de operare: Windows 7 pe 64 de biți, Windows 8.1 și Windows 10
 • Procesor (AMD): AMD FX-6350
 • Procesor (Intel): Intel Core i5 6600K
 • Memorie: 8 GB RAM
 • Placă grafică (AMD): AMD Radeon HD 7850 2GB
 • Placă grafică (NVIDIA): NVIDIA GeForce GTX 660 2GB
 • DirectX: 11.0 Placă video compatibilă sau echivalent
 • Cerințe de conexiune online: 512 KBPS sau conexiune mai rapidă la Internet
 • Spațiu pe hard disk: 50 GB

Cerințe recomandate

 • Sistem de operare: Windows 10 pe 64 de biți sau o versiune ulterioară
 • Procesor (AMD): AMD FX 8350 Wraith
 • Procesor (Intel): Intel Core i7 4790 sau echivalent
 • Memorie: 16 GB RAM
 • Placă grafică (AMD): AMD Radeon RX 480 4GB
 • Placă grafică (NVIDIA): NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
 • DirectX: 11.1 Placă video compatibilă sau echivalent
 • Cerințe de conexiune online: 512 KBPS sau conexiune mai rapidă la Internet
 • Spațiu pe hard disk: 50 GB

Setarea câmpului de luptă 1

Câmpul de luptă 1Battlefield 1 este setat în timpul primului război mondial, amestecând războiul de tranșee în amestecul său stabilit de luptă cu vehicule și infanterie. Va include biplane care traversează canioane în timp ce sunt blocate în lupte de câini, încărcături de cavalerie călare, aruncători de flăcări, tranșee inundate cu gaz muștar, tancuri și acoperite în umbra unor zepelini masivi.Fiind un război mondial și totul, veți lupta în bătălii de pe tot globul, cum ar fi Frontul de Vest din Europa și deșerturile din Africa de Nord. Este mai mult o privire fantastică asupra Primului Război Mondial, cu accent pe mașini și tehnologie, mai degrabă decât realitatea zdrobitoare a conflictului.

Battlefield 1 gameplay

Battlefield 1 livestream la evenimentul EA Play a demonstrat o oră de joc: prima noastră privire reală asupra modului în care va juca un meci de 64 de jucători pe scară largă. De atunci, versiunile de acces timpuriu au fost trimise și am jucat prima oră de single-player. Vezi asta mai sus. Mai jos sunt, de asemenea, mai mulți jucători 4K, care prezintă mult iubitul sistem de distrugere al Battlefield, dar într-o nouă iterație pe care DICE a denumit-o „Distrugere intuitivă”, care promite să fie mai realistă și mai logică decât oricând.

Există, de asemenea, un sistem meteo dinamic, ceea ce înseamnă că ceața se poate rostogoli pentru a vă acoperi de un lunetist precis sau ploaia ar putea să vă ascundă abordarea într-un punct. Găurile suflate în teren se vor umple dinamic cu apă atunci când plouă. Promite să adauge un pic de condiment pe hărțile jocului.

De asemenea, vin la joc Behemoths - mașini de război gigantice care vor oferi jucătorilor avantajul dacă îl pot folosi corect. Un astfel de behemoth, zeppelinul, permite jucătorilor să plouă foc pe toată harta, atâta timp cât pot fi protejați. Acestea sunt un punct focal masiv pentru conflict și, atunci când le doborâți, vor distruge totul de dedesubt.

Clase Battlefield 1

Tank Battlefield 1

Încă o dată Battlefield va folosi o structură bazată pe clase pentru multiplayer-ul său, format în jurul celor patru tipuri de soldați cheie de asalt, sprijin, medic și cercetaș. De data aceasta, însă, vor fi introduse încă două clase: piloți și tancuri. Aceste noi clase se concentrează complet pe vehicule și sunt singura clasă care își poate folosi avioanele și tancurile respective.

Există ajustări majore ale sistemului: asaltul este acum principala dvs. clasă anti-vehicul, în timp ce medicii pot vindeca tancurile, precum și oamenii. Aceasta elimină în totalitate necesitatea inginerului.

Clasele au mai mult acces la armele de luptă corp la corp decât în ​​jocurile anterioare de pe Battlefield, cu instrumente de tranșee precum buzdugane, topoare și lopeți folosite pentru a bate jucătorii inamici pe cap și capacitatea de a fixa baionetele la puști și de a încărca.

Armele vor fi extrase din șase clase diferite: puști, SMG-uri, LMG-uri, semi-autoturisme, arme laterale și puști cu lunetă. O colecție a acestor arme va fi cea mai timpurie desfășurare de acest fel; SMG-urile au fost inventate în timpul războiului și au fost utilizate pentru prima dată în timpul războiului în tranșee. Pentru puțină putere de foc suplimentară, vor fi disponibili explozivi precum grenade frag și gaz.

De această dată în jurul Battlefield încearcă să eficientizeze atașamentele de arme. Fiecare pistol va avea până la trei configurații prestabilite diferite, concepute pentru a-l ajuta să îndeplinească roluri ușor diferite, cum ar fi tirul (cu scopuri adăugate) sau sferturile apropiate (cu mânerele și baionetele). Acest lucru înseamnă că nu va trebui să moriți pentru cele mai bune atașamente ale unei arme, ceea ce este întotdeauna binevenit.

Cele șase clase vor fi disponibile pentru fiecare dintre cele șase facțiuni ale jocului. Puterile aliate vor fi reprezentate de Marea Britanie, America și Italia, în timp ce forțele axei vor fi conduse de Germania, Austria-Ungaria și Imperiul Otoman.

Clase Battlefield 1 Elite

Lunetist câmpul de luptă 1

DICE sunt dornici să exploreze unele dintre cele mai extreme zone de tehnologie utilizate în timpul primului război mondial, dar lăsarea tuturor să alerge cu aruncători de flacără ar putea să le diminueze oarecum viziunea. Soluția lor: clase de elită. Aceste unități speciale pot fi găsite prin ridicarea lăzilor de arme de pe hartă. Trei au fost incluse până acum: Sentry, Flame Trooper și Tank Hunter.

 • Sentinelă -Sentinela este un soldat îmbrăcat în armură care manevrează o mitralieră răcită cu apă. Poate suferi multe daune, dar poate face mai multe. De asemenea, se mișcă foarte încet și nu poate echipa o mască cu gaz, ceea ce îi conferă o anumită vulnerabilitate.
 • Flame Trooper -Puțin mai repede decât Sentinela și ținând un aruncător cu flăcări în loc de mitralieră, Flame Trooper excelează în măcelăria apropiată. O mască de gaz care nu se dezlănțuie niciodată înseamnă că viziunea lui este incredibil de slabă, ceea ce face din raza lungă de acțiune cea mai bună opțiune pentru eliminarea unui Flame Trooper.
 • Tank Hunter -O lovitură de lovitură nu îi face justiție Hunter Hunter. Pușca pe care o exploatează această clasă Elite poate scoate unele vehicule cu o singură lovitură, deci gândiți-vă la ce poate face infanteria. Lovitura potrivită poate distruge urmele și tunurile unui tanc.

Hărți Battlefield 1

Hărți Battlefield 1

Battlefield 1 va fi lansat cu nouă hărți cu o a zecea hartă care sosește gratuit în decembrie. Selecția de localuri este diversă și variată, oferind o adevărată aromă a cât de globală a fost Primul Război Mondial - de la marile chatee la pădurea Argonne dens acoperită.

 • Cetatea Fao -o maiestuoasă fortăreață otomană este punctul central al acestei hărți de atac amfibiu. De asemenea, va exista un Dreadnought la îndemână pentru a ajuta britanicii invadatori.
 • Ballitz Blitz -această hartă plasează un castel francez opulent în centrul conflictului său, amestecând ciocniri urbane tensionate, distrugere rampantă și război vehicular.
 • Suez -această hartă se concentrează în jurul unei bătălii pentru cea mai importantă linie de aprovizionare din război, Canalul Suez. Deșertul întâlnește apa în acest peisaj de luptă simetric.
 • Cicatrică Sf. Quentin -un atac de ultimă oră prin tranșeele Sfântului Quentin, care se poate încheia cu ambele forțe dărâmând un sat francez curat.
 • Deșertul Sinai -sunt șanse să cunoașteți această hartă din Battlefield 1 beta, dacă nu vă așteptați la un război extrem de mobil și un tren blindat.
 • Amiens -un altfel superb oraș francez redus la moloz. Luptați-vă cu dinții și unghiile pe alei, clădiri și piețe, într-un efort de a asigura metropola maiestuoasă.
 • Monte Grappa -lupte de câini, cetăți montane și artilerie enormă sunt toate în joc pe această hartă verticală, amplasată în mijlocul celor mai înalte vârfuri din Alpii venețieni.
 • Empire’s Edge -Dreadnoughtul eclipsează pe toată harta așezată de-a lungul Coastei Adriatice, o întindere de coastă cândva frumoasă transformată acum de mașini de război.
 • Pădurea Argonne -o hartă brutală și sângeroasă din apropiere, pădurea Argonne a ascuns cuiburi de mitraliere și buncăruri din abundență, făcându-l o situație perfectă pentru pică ascuțită și grenade cu gaz.
 • Umbra uriașului -rămășițele încă mocnite ale unui zeppelin se odihnesc în mijlocul acestei hărți. Așteptați-vă un război deschis cu tancuri, trenuri blindate și ciocniri sângeroase de infanterie. Această hartă nu se va lansa la ieșirea jocului, dar va fi disponibilă gratuit în decembrie.

Modurile de joc Battlefield 1

Demonstrația Battlefield 1

Șase moduri de joc vor distruge multiplayer-ul Battlefield 1. Sperăm că acest lucru înseamnă că cea mai mare parte a jocului multiplayer din Battlefield 1 nu va fi aceeași listă de redare a echipei care a constituit experiența multiplayer de bază din Battlefield 4.

 • Cucerire -desigur, modul clasic de joc Battlefield este în Battlefield One. Există puncte de control și fiecare echipă se luptă pentru a controla cât mai multe dintre ele posibil. Rezultatul în libertatea totală a jucătorilor, dar vor câștiga doar cei care lucrează în echipă.
 • Dominație -în esență, cuceriți la o scară mai mică, Dominația este mai mult legată de stăpânirea corpului la corp și a puștii decât a strategiei mărețe.
 • Operațiuni -acest mod de joc promite să împacheteze mai multe hărți și să le îmbine într-o replică aproape perfectă a unei bătălii din viața reală. Aceste bătălii vor dura mai bine de o oră în unele cazuri.
 • Te grabesti -un mod de joc preferat de fani, care se concentrează pe un joc asimetric. O echipă atacă o serie de site-uri cu bombe, câștigând numai dacă toate site-urile sunt distruse. Între timp, echipa apărătoare va încerca să rețină opoziția la fiecare fază a jocului. Perfect pentru lupte cu focuri fin echilibrate și ultimele standuri eroice. Apărătorii vor putea apela la atacuri de artilerie asupra atacatorilor, cu condiția ca zonele bombelor să fie în siguranță.
 • Porumbei de război -nu este numele cel mai convențional pentru un mod de joc, dar lupta pentru controlul loviturilor de porumbel nu este cel mai convențional mod de joc pentru un joc de război. În esență, War Pigeons se joacă ca modul de joc Call of Duty’s Headquarters.
 • Echipa Deathmatch -un mod clasic de a ucide sau de a fi ucis fără care nu ar exista FPS. Adăugarea claselor Elite ar trebui să amestece semnificativ acțiunea.

Campania Battlefield 1

Câmpul de luptă 1

Battlefield 1 va avea o campanie pentru un singur jucător care ne va vedea să vizităm multe domenii și bătălii din Primul Război Mondial. Misiunile vor arăta conflictul din câteva perspective diferite pentru a detalia mai bine sfera războiului. Acest lucru se realizează prin intermediul War Stories, o structură neliniară care vă permite să alegeți cât timp petreceți cu diviziile British Tank sau la Gallipoli. Detaliile complete despre fiecare dintre ele se află în dedicatul nostru Campania Battlefield 1 articol.

DLC Battlefield 1

Câmpul de luptă 1

DLC și multe dintre ele. Battlefield 1 va fi lansat fără doi dintre cei mai importanți beligeranți ai războiului, Franța și Rusia. Dar, dacă sunteți dispus să plătiți pentru privilegiu, ambii vor ajunge la joc sub formă de conținut care poate fi achiziționat. Și în caz de îndoială: da, există un abonament de sezon Battlefield 1, disponibil la 39,99 GBP / 49,99 USD.

Dar ce este în Battlefield 1 Premium Pass? Pachetul de conținut va adăuga noi operații, clase Elite, vehicule, 16 hărți multiplayer, 20 de arme, 14 etichete pentru câini și 14 pachete de luptă, care vor avea câteva piei de arme unice de pornit. Acestea vor fi lansate lunar începând cu noiembrie 2016. Desigur, principalele fragmente ale DLC sunt pachetele de expansiune tematice, dintre care singurul care a fost confirmat este They Shall Not Pass. Vor fi patru dintre aceste extinderi în total, iar deținătorii de Pass Premium vor avea acces timpuriu la fiecare dintre ele cu două săptămâni înainte.

They Shall Not Pass adaugă francezii ca o facțiune jucabilă jocului din martie 2017. Știm, de asemenea, că o altă expansiune planificată va adăuga Imperiul Rus. Nu s-a confirmat dacă acest lucru înseamnă mai multe Povești de război sau nu.

Remorci Battlefield 1

Acolo sus este captivantul trailer de anunț pentru Battlefield 1, care arată călărie, ascunderea tranșeelor, războiul complet și lovirea cu o lopată în jurul cotletelor.

În cele din urmă, iată o selecție de trailere pentru campania pentru un singur jucător:

Se încarcă mai mult pe Canalul YouTube de pe Battlefield 1 .

Aproape am ajuns - Battlefield 1 va apărea în seara asta.