Alien: Isolation - Colecția lansată astăzi include toate DLC-urile lansate anterior

Alien Isolation Colecția

Alien: succesul Izolației mă face fericit la un nivel profund, cald și neclar. Merge atât de descumpănit cu ceea ce este acceptat în jocurile triple-A la prima persoană, punându-te în primul rând împotriva unui singur dușman pe care nu-l poți ucide și cu greu vezi și descurajează activ mișcarea la orice altceva dincolo de un târâtor îngrozit. Cu toate acestea, sentimentul meu despre Alien: Isolation - The Collection, care include jocul de bază și toate DLC-urile sale, este mai puțin cald și neclar.

Să supraviețuiești împotriva oricăror cote? Ei bine, ar trebui să vă povestim despre cele mai bune jocuri de supraviețuire pentru PC.Nu mă înțelegeți greșit, este la îndemână pentru cei care nu și-au scufundat degetele de la picioare în jocul Creative Assembly până acum și doresc pachetul complet. De asemenea, DLC-urile sunt de foarte bună calitate. Mai ales cele stabilite pe Nostromo - Crew Expendable and Last Survivor. Iată lista completă a conținutului inclus în colecție, pentru claritate:

Extraterestru: Izolare
Alien: Isolation - Season Pass
Blocare corporativă
Echipaj de cheltuit
Ultimul supraviețuitor
Safe Haven
Trauma
Trăgaciul
Contact pierdut

Problema mea este că dețin jocul de bază șinistedin DLC. Așadar, în timp ce conținutul este disponibil ieftin dacă îl cumpărați cu jocul, abonamentul de sezon și DLC-urile individuale sunt încă poziționate la preț complet pe Steam. Deci, este un pic enervant.În orice caz, există o promoție specială pe Steam pentru următoarele 24 de ore, care reduc numai jocul de bază la 15,99 GBP / 24,99 USD și noua colecție lansată la 19,99 GBP / 29,99 USD. Merită bine dacă nu ai făcut încă pasul, frustrant dacă ai făcut-o.