4 motive pentru care ar trebui să joci DLC-ul Final Fantasy XV

Final Fantasy XV

Ediția Windows a Final Fantasy XV vine completă cu tot DLC lansat până acum, inclusiv episoade dedicate fiecărui echipaj al lui Noctis: Gladiolus, Prompto și Ignis. Din păcate, acestea sunt ascunse în meniul principal, mai degrabă decât înclinate în jocul principal, unde au loc toate aceste episoade, ceea ce înseamnă că le puteți trece cu ușurință prin scufundări directe în poveste.

Este o rușine imensă. Square Enix a făcut o treabă fantastică folosind aceste episoade pentru a oferi povești scurte care sunt autonome în timp ce extind complotul general al Final Fantasy XV. Pentru a ajuta aceste episoade DLC de-a lungul timpului, am venit cu câteva motive pentru care ar trebui să le acordați timpul dvs.Avertizare:spoilere pentru intriga principală a Final Fantasy XV de aici înainte.

Care sunt cele mai bune jocuri Final Fantasy de pe PC ? Vă putem spune.

Completarea golurilor din complot

Final Fantasy XVIntriga Final Fantasy XV este una inegală. Începe încet în capitolele sale de început, înainte de a derula atât de repede în cele ulterioare, încât rămâneți cu mai multe întrebări decât răspunsuri despre ce se întâmplă exact. Pe măsură ce creditele vor rula, probabil că veți rămâne cu o sprânceană brăzdată pe măsură ce vă gândiți la lanțul confuz de evenimente al jocului și de ce anumite revelații uriașe din jurul petrecerii sunt lăsate complet neadresate.Aici intervin episoadele DLC. Square Enix a folosit aceste povestiri scurte pentru a elabora evenimente cheie, pentru a completa lacunele intrigilor lăsate de povestea principală și pentru a oferi o dezvoltare excelentă a personajului petrecerii principale.

În timp ce Episodul Gladiolus nu ajută la extinderea complotului principal, ne oferă o explicație a motivului pentru care Gladio își petrece cea mai mare parte a timpului acționând de parcă ar fi luat un băț înfipt în spate. În sfârșit, îi vedem partea vulnerabilă și asta ajută la justificarea părților mai agresive ale personalității sale afișate în restul timpului.Final Fantasy XV

De asemenea, episodul ne arată ce a făcut Crownsguard Cor pe toată durata jocului. Este o gaură a parcelei care avea nevoie de umplere, dat fiind că el nu își petrece timpul ajutându-l pe Noctis și echipaj, așa cum v-ați aștepta de la un bărbat în poziția sa.Episodul Prompto și Ignis adaugă și mai mult la povestea generală. Ambele episoade fac o treabă excelentă de a lega capetele libere, oferindu-ne în același timp poveștile care ne ajută să le explicăm mai bine. Pentru Prompto, ajungem să vedem o altă latură a mitralierului, altfel ieșit. De asemenea, a dezvăluit cum Ignis și-a pierdut vederea în evenimentele din capitolul nouă și de ce acel sacrificiu dureros era necesar.Dacă intriga principală a Final Fantasy XV a avut sens pentru tine, Episodul Ignis oferă o șansă de a obține mai multe finaluri. Cel pe care îl primești este determinat de alegerea pe care o faci atunci când te confrunți cu Ardyn. În ciuda faptului că aceste terminații se găsesc doar în DLC, ele sunt suficient de întemeiate în lumea jocului pentru ca argumentul să fie argumentat că fac parte din canon la fel de mult ca și finalul adecvat - ei bine, poate „corect” este un termen prea generos.

Mai mult timp cu băieții

episodul Prompto

A petrece timpul cu Noctis și cu echipajul în timp ce se angajează în călătoria lor pe Eos se simte ca și cum ai fi în compania unor prieteni autentici. Îți pasionează băieții și diferitele ciudățenii lor, de la natura mamă-femelă a lui Ignis până la insistența lui Gladiolus de a-l jenă pe Noctis în fața fiecărei femei pe care o întâlnesc.

Gașca ia loc pe spate în timpul punctelor principale ale jocului pentru a se concentra pe Noctis și pe dreptul său de naștere propus pentru a deveni adevăratul rege. Aceasta înseamnă că, în timp ce restul echipajului este departe de a fi nedezvoltat, îi vedem și auzim mai puțin despre ei pe măsură ce finalul începe să se desfășoare. Cu episoadele DLC concentrându-se exclusiv pe fiecare membru al partidului, totuși, avem o perspectivă a personajului demult, rectificând unele dintre tropele unidimensionale pe care le prezintă uneori trupa noastră de băieți călători.

Gladiolus se încadrează confortabil în tropul personajului hiper-masculin, dar în episodul său vedem că el este mai mult decât brutalul liniștit al petrecerii, în timp ce își vizitează mentorul pentru a-și reafirma capacitățile după ce a fost învins în luptă. La fel, îl vedem pe Prompto lovind cu o revelație care deconstruiește fațada încrezătoare pe care a pus-o încă din tinerețe înainte de a o reconstrui.

De fapt, Episodul Prompto este cel mai bun Final Fantasy - oferind un amestec de ritmuri triste, emoționale, alături de seturile de piese ale bonkerilor. În cele din urmă, Ignis își pierde în sfârșit calmul, fiind forțat într-o situație care îl transformă într-un erou nedumerit. Există, de asemenea, o mare reuniune emoțională între Ignis și Noctis pentru a vedea.

Noi mecanici de luptă cu care să te joci

Final Fantasy XV

Dacă sunteți un fan de lungă durată al Final Fantasy, lupta lui XV - în timp ce la fel de acrobatică ca o scenă dintr-un anime shounen - vă poate lăsa să tânjiți după formula tradițională de luptă: controlul tuturor personajelor, introducerea prompturilor și urmărirea strategiei dvs. prind viață pe ecran.

Dacă acesta este cazul, unul dintre numeroasele patch-uri ale jocului vă va mulțumi. Vă permite să comutați între personaje din mers în luptă, astfel încât să puteți crea scenarii excitante, care nu seamănă cu cele ale jocurilor mai vechi din serie. Dezlănțuiți o mulțime de atacuri ca Noctis și apoi treceți la Prompto pentru a da ultima lovitură cu pistolul său. Boom!

Deoarece Windows Edition vine cu toate patch-urile și DLC-ul, puteți utiliza această caracteristică imediat ce deblocați abilitatea de comutare a caracterelor în Arborele Ascensiunii pentru 20AP. Desigur, fiecare episod individual vă permite să vă familiarizați cu mecanica de luptă a fiecărui băiat din piele neagră. Ca Gladiolus, poți adopta o abordare mai defensivă pentru luptă, completată cu arometru care se creează pe măsură ce blochezi cu succes atacurile.

Final Fantasy XV Ignis

Alegând să joace ca Prompto transformă RPG-ul într-un shooter de persoana a treia - are și capacitatea de a fura armele inamice și de a le folosi împotriva lor. Fără a menționa faptul că rolul lui Prompto de fotograf înseamnă că poate face și selfie-uri cu dușmani în mod adevărat milenar. Apoi îl aveți pe Ignis, al cărui stil de luptă influențează titlurile de tip hack-and-slash precum Devil May Cry, optând pentru bătălii ritmante care încurajează mișcările riscante prin utilizarea multiplicatorului de daune.

Lupta unică văzută în fiecare dintre episoadele DLC descrie Final Fantasy XV în probabil lumina sa cea mai adevărată: o amalgamare de genuri și influențe, atât occidentale, cât și japoneze, care împreună creează ceva defect, dar incontestabil palpitant.

O distribuție puternică de personaje secundare este cimentată

Final Fantasy XV Aranea

Unul dintre cele mai puternice aspecte ale Final Fantasy XV îl reprezintă personajele sale - și nu vorbim doar despre acei băieți în negru Distribuția secundară a jocului, de la energica sora mai mică a lui Gladiolus Iris, până la mercenarul pentru închiriere Aranea, la mecanicul cu bule Cindy, sunt toate indivizi încântători în sine. Cu Cindy și Iris care apar în mod regulat pe parcursul principal al jocului, episoadele DLC ale XV profită de ocazie pentru a extinde unele dintre personalitățile mai importante, dar neglijate: Aranea și Ravus.

Aranea este un contrast clar față de partidul principal din momentul în care îi confruntă. Este lipsită de griji și cochetă și pare a fi relativ neafectată de războiul care o înconjoară. Acest lucru se întărește atunci când se alătură grupului de patru ca membru temporar al partidului, oferind șmecherii obraznice în timpul unei secvențe de complot altfel dur.

În Episodul Prompto, personalitatea ei, de altfel, cu o singură notă, mai are timp să înflorească. În ea, ea îl liniștește pe Prompto și îi redă încrederea atunci când are nevoie de ea. Este o etapă importantă pentru ambele personaje, întrucât cele două personalități înțeleptoare manifestă vulnerabilitate în timp ce discută idei de familie și acceptare.

Final Fantasy XV Ravus

Ravus, unul dintre antagoniștii primari ai jocului, petrece o mare parte din Final Fantasy XV nedezvoltat, apărând pe jumătate cu amărăciunea față de grup, lângă amenințarea pură a colegului ticălos Ardyn. Luând un loc în spate în timpul evenimentelor din poveste, finalul său - și moartea ulterioară - se simte extrem de copleșitor atunci când știm atât de puțin despre el.

În sfârșit, vom vedea mai mult din Ravus în timpul Episodului Ignis, așa cum are loc în timpul evenimentelor climatice din capitolul nouă, în special, moartea lui Luna, care este sora lui Ravus și logodnica lui Noctis. Ravus se asociază cu Ignis în timp ce traversează Altissia, Ravus prezentându-se ca un om calculat, dar considerat, care este ulterior depășit de durere. Dezvăluirea sprijinului acordat de Ravus echipajului lui Noctis la sfârșitul episodului face ca moartea sa din mâinile lor să fie deosebit de dulce-amăruie.